Carta als Reis Mags d’Orient

Estimats Reis Mags,

Ja fa sis mesos que vaig iniciar el projecte del bloc JUGAR, UNA FORMA DE VIVIR, i com podeu veure a més de passar-m’ho bé escrivint i compartint les meves experiències i reflexions, cada vegada més persones m’animen amb els seus comentaris a les diverses xarxes socials i sobretot amb aquest magnífic “m’agrada” que dia a dia va creixent. Així que com veieu… estoy mooooooolt contenta!

Una de les il·lusions que tinc per aquest 2012 és poder publicar no solsament en castellà, sinó també en català, la meva llengua habitual amb la qual m’expresso més personalment. Fa mesos que treballem per a poder oferir el bloc en els dos idiomes, però com que veig que el temps se’ns tira a sobre i encara hi ha temes sense resoldre, m’atreveixo a demanar-vos, si és possible… que em doneu un cop de mà i em porteu el bloc traduit al català, a punt per estrenar-lo aquest mateix mes de gener. I ja que hi estic posada, us demano també unes noves seccions on poder trobar informació sobre la meva activitat professionals: em refereixo als llibres i articles que he publicat, entrevistes… Segur que vosaltres, siguent màgics, podeu aconseguir-ho. Us estaré molt, molt agraïda. Tingueu present que en bloc parlo de jocs i joguines, un tema que a vosaltres segur que us resulta apassionant!

A més a més del bloc en català, m’agradaria demanar-vos que, com cada any, em deixeu un a casa un any sencer nou de trinca. Recordeu que aquell dia és el meu aniversari. De fet, la meva mare sempre m’ha explicat que vaig ser un regal de Ses Magestats! No m’estranya que sempre m’hagi agradat estar envoltada de joguines i jugar-hi sense parar.

I per suposat, també m’agradaria un joc de taula per poder jugar a casa amb la família i els amics. Com que ja sabeu els meus gustos, confio en vosaltres, o sigui que us deixo escollir el títol.

Una forta abraçada de la vostra admiradora i voluntariosa col·laboradora,

Imma Marín

(Visited 48 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.