Va de baldufes

Baldufa de la meva col·lecció.
Virolet de fusta. Col·lecció privada d’Imma Marín. Foto: Mariona Aragay CC-BY-SA

Com us confessava ja fa gairebé tres anys, a l’inici d’aquest blog, una de les meves passions són les baldufes. Des de ben petita m’han fascinat aquests objectes, capaços de girar i mantenir l’equilibri amb un eix tan petit. Sovint em passo estona fent girar les baldufes de la meva col·lecció i admirant els seus colors i formes. M’agraden tant que fins i tot a la presentació del meu últim llibre, a Barcelona i a Madrid, en vam regalar una a cadascun dels assistents! I no era una baldufa qualsevol, no: era una de les meves preferides. És una baldufa que es capgira mentre dóna voltes, i que trobo una bonica metàfora del joc, capaç de capgirar qualsevol situació!

Doncs bé, a partir del 15 de febrer el Museu del Juguet de Catalunya inaugura una exposició sobre balfudlfes: “Baldufes Topogràfiques”, una proposta que versa sobre el tema del joc i el paisatge. Jo no me la penso perdre! Però això no és tot! Ja sabeu que m’agrada anar a festivals de jocs, com el de Parthenay, el de Toulouse o el recent creat El Dau, a Barcelona. Doncs a finals del mes de febrer, tenim també el Festival International des Jeux, a Cannes: una cita ineludible per als amants dels jocs!

 Aquí teniu una baldufa de les que es capgira: mireu com es dóna la volta!
Snurra uppochner

(Visited 152 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. fatima 11 febrer, 2014 at 6:52

    siempre me ha fascinado tu coleccion de baldufes Imma…la más: la de la serpiente!!!!!hermosura

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.