Com una nena

Aquest és el meu últim post abans de vacacances, i vull compartir una reflexió que porto al cap des de fa mesos. Com sabeu, sóc dona, mare de família i emprenedora, i sovint penso en el valor que això té en la nostra societat, i en com ho transmetem als nostres fills i filles.

Quins missatges donem als nens i nenes? Com els afecten frases com “plores com una nena”, “corres com una nena”…? Us comparteixo aquest vídeo, a mi m’a encantat, i tinc ganes de dir que jo em relaciono, treballo i jugo com una nena, és a dir, #LikeAGirl!

Que tingueu un bon estiu!

(Visited 144 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.